Informacija apie terminą
Terminas žèlinis saldanis
Termino apibrėžtis Minkštos konsistencijos pjaustytas ar figūrinis konditerijos gaminys iš vaisių ir (arba) uogų tyrės, džemo ar marmelado, cukraus, vandens, stingdiklių ir kitų maisto priedų, apibarstytas cukrumi ar jo mišiniais su maisto priedais arba glaistytas.
Pastabos
Tinkamumo kategorija Teiktinas
Aprobuotas VLKK
Atitikmenys
ENsweet jelly, marmalade bonbon
DEGeleekonfekte, Marmeladekonfekte
FRbonbon de gelée, bonbon de marmelade
RUжелейная конфета, мармеладная конфета
Informacija apie leidinį
Žymuo LST 1918:2005
Antraštė Konditerija. Cukrinė konditerija. Terminai ir apibrėžtys
Lietuviškosios versijos išleidimo data
Rengėjas TK 51
Leidinio statusas galiojantis
Sritis (ICS) 67.140.30 Kakava , 67.180 Cukrus. Cukraus gaminiai. Krakmolas , 67.190 Šokoladas

Atgal