Informacija apie terminą
Terminas pyrãgas
Termino apibrėžtis Kepinys iš kvietinės tešlos, kuriame pagal receptūrą cukrus ir riebalai sudaro daugiau kaip 10 % miltų kiekio.
Pastabos
Tinkamumo kategorija Teiktinas
Aprobuotas VLKK
Atitikmenys
ENsweet (yeasted) good; rich fermented good
DEsüsse Hefeteiggebäcke; schweres Hefegebäck
FRproduit de pâtisserie levée sucrée; produit de pâtisserie (sucrées) fermentées; produit de boulangerie-pâtisserie riches
RUпирог; сдобнoе дрожжевoе изделиe
Informacija apie leidinį
Žymuo LST 1992:2008
Antraštė Kepiniai. Aiškinamasis žodynas
Lietuviškosios versijos išleidimo data
Rengėjas TK 15
Leidinio statusas galiojantis
Sritis (ICS) 01.040.67 Maisto technologija (Žodynai) , 67.060 Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiai

Atgal